Arderea caloriilor este ineficienta? Incearca aceste metode!

Multe persoane si-au pus in gand sa slabeasca, insa nu stiu cum sa procedeze. Pentru asta, este bine sa combinati dieta cu miscarea si exercitiile fizice, insa exista si cateva trucuri care te ajuta sa arzi si mai multe calorii.

Arderea caloriilor trucuri
Arderea caloriilor trucuri

Durata miscarii

Una din reguli spune ca, in cazul in care faceti miscare mai des, este bine sa rezistati cel putin 12 minute! Efortul fizic inseamna de fapt ca ardeti calorii, insa pentru a actiona impotriva depozitelor adipoase, este necesar sa iti fixezi un obiectiv foarte clar.

Si anume, sa rezisti cel putin 12 minute de efort fizic intens si neintrerupt, de cel putin 3 ori pe saptamana. Expertii din SUA sustin ca acesta este minimul de timp necesar corpului pentru a arde grasimile.

Hidratarea – cand si cum

Este bine sa te hidratezi, iar atunci cand o faci este in regula sa bei apa foarte rece, de la frigider. O cercetare care a fost realizata in Marea Britanie arata faptul ca spotivii care beau apa rece inainte de a-si incerpe exercitiile pot sa reziste cu 25 % mai mult ca spotivii care beau apa calduta.

Expertii au ajuns la concluzia ca apa rece permite mentine unei temperaturi corporale joase si unui nivel de energie mai ridicat.

Exercitiile in aer liber

Daca iti place sa te plimbi prin natura, in parc sau in padure, este recomandat sa ridici bratele atunci cand mergi!

Este bine sa incepi sa practici mai mult sportul in aer liber! Acest aspect este important deoarece in acest fel veti arde mai multe calorii. Cercetarile arata faptul ca exercitiile sportive realizate in aer liber permit arderea cu 10 % calorii mai mult ca in sala.

In aceasta situatie, variantele sunt simple si anume spatiile deschise, denivelarile de teren, vantul, intemperiile mobilizeaza mai mult rezervele energetice ale corpului.

Stretching

Este bine sa faci stretching, adica exercitii de intindere, care sunt realizate dupa rutina obisnuita si permit muschilor sa ramana supli, precum si sa isi revina dupa efortul realizat anterior.

Trebuie spus ca intinderile joaca un rol important in forma muschilor, conferind acestora o forma mai fina, ideala pentru silueta. Daca iti place sa te plimbi prin natura, in parc sau in padure, este recomandat sa ridici bratele atunci cand mergi, acest exercitiu simplu fiind binevenit pentru silueta ta, insa conditia este sa nu tii mainile pe langa corp.

Este recomandat sa ai mainile in solduri, sau sprijina-te, cand mergi, de doua bete de schi. In urma unor studii, s-a observat ca daca vei proceda in acest fel, vei ajunge sa arzi cu 15 % mai multe calorii!

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *