Ai auzit de ultima metoda de slabit? Dieta cu clorofila te poate ajuta!

Dieta cu clorofila este ultima moda in materie de slabit la Hollywood. Se stie foarte bine ca vedetele de la Hollywood dau tonul cand e vorba de retete de slabire. Asa s-a intamplat si in cazul acestei diete. Aceasta a devenit foarte repede populara deoarece a fost mediatizata intens.

Dieta cu clorofila
Dieta cu clorofila

Ce este clorofila si cum te ajuta

Clorofila este extractul din plante care da culoarea acestora si le ajuta la fotosinteza. Cercetatorii au descoperit ca, daca este diluata cu apa si este consumata, aceasta da energie corpului,creste numarul de celule rosii din sange si imbunatateste transportul de oxigen in organism. Beneficiile clorofilei nu se opresc insa aici. Aceasta protejeaza ficatul si regleaza activitatea digestiva fiind un puternic antioxidant. Clorofila este foarte bogata in Magneziu, vitamina C, vitamina K, Fier, Acid Folic, proteine si calciu.

Vedete care au slabit cu clorofila

Printre vedetele de top care au adoptat regimul cu clorofila se numara Elle Machperson si Rosie Huntington. James Duigan, unul din cei mai cunoscuti nutritionisti din America, recomanda intens acest regim cu clorofila deoarece, spune el, are capacitatea de a regla PH-ul organismului.

Despre dieta cu clorofila

O dieta cu clorofila dureaza 12 zile si trebuie aplicata treptat, deoarece aceasta poate fi un adevarat soc pentru organismul tau. Pasii care trebuie urmati sunt urmatorii:

Ziua 1: Cu 30 de minute inainte de micul dejun, se bea un sfert de cana de clorofila lichida ( maxim 50 ml);

Ziua 2: Cantitatea de clorofila se dubleaza. Cu 30 de minute inainte de pranz se vor bea 50 ml si cu 30 minute inainte de cine se vor bea alti 50 ml;

Ziua 3-11: In fiecare zi se creste cantitatea de clorofila cu 50 ml;

Ziua 12: In ultima zi este ideal sa consumi doar orez si sa bei cate un pahar de clorofila inainte de fiecare masa.

Dieta cu clorofil este sanatoasa?

Cu siguranta nu este cea mai buna varianta pentru slabire. Chiar daca produce o slabire rapida, poate fi un soc foarte puternic pentru corpul tau, asadar eu personal nu o recomand, daca doresti o slabire sanatoasa si naturala.

Cum se extrage clorofila lichida?

Procedeul este unul destul de simplu. Pentru a obtine 200 ml de clorofila, trebuie sa pui o mana de muguri de plante intr-un recipient de plastic si sa adaugi un pahar de apa. Cu un blender electric faramitezi plantele timp de 5 minute apoi strecori lichidul produs printr-un tifon.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *