Dieta cu ajutorul enzimelor

Creata de dieteticeana Marilyn Diamond, dieta cu ajutorul enzimelor te ajuta sa slabesti pana la 8 kg in doar 14 zile. Cartea sa „Slabiti cu ajutorul enzimelor” este una din cele mai vandute carti de slabire din lume. Programul de slabit este foarte complex si iti ajuta corpul sa scape de kg in plus si sa se detoxifieze.

Dieta cu enzime
Dieta cu enzime

Meniul dietei cu ajutorul enzimelor

In cele 14 zile, meniul trebuie sa varieze intre urmatoarele tipuri de mic dejun, pranz si cina:

Mic dejun: trebuie sa ofere numeroase elemente nutritive si tonice, care sa iti dea energie pentru restul zilei si sa stimuleze activitatea cerebrala.

Iata cateva variante din care poti alege:

Dieta cu ajutorul enzimelor – program de slabit

  1. O cana de branza slaba de vaci, amestecata cu usturoi si patrunjel. Dupa ce mananci branza, bea un ceai cu multa lamaie iar apoi mananca 3 fructe diferite. Acestea iti vor oferi un aport foarte mare de vitamina C.
  2. Un shake natural dintr-o jumatate de banana, o jumatate de mar, 100 ml de suc de portocale, stafide si nuci. Dupa ce bei shake-ul, mananca un grepfruit.

Gustare: – Intre mese poti lua o gustare care sa fie formata dintr-un mar, o para sau un suc de legume, nu mai mult de un pahar.

La pranz: trebuie sa consumi maxim 110 g de carne. Poti alege intre carne de pui sau peste, pe care sa o pregatesti fie la tigaie, dar fara grasime, fie la gratar. Carnea poate fi inlocuita cu un ou fiert tare, sau cu un iaurt, in functie de preferintele tale.

Pe langa carne, ou sau iaurt, mai trebuie sa mananci o salata de legume cu frunze, si o leguminoasa de tip fruct. Ai de ales intre varza sau salata si rosie, castravete sau ardei.
Gustare: Cea de-a 2-a gustare a zilei poate fi formata dintr-un pahar de ceai verde si 2-3 biscuiti dietetici.

Cina: trebuie sa contina legume, asociate cu hidrati de carbon. Ai de ales intre 50 de grame de piure de cartofi, 50 de grame de orez sau 50 de grame de paste fainoase si supa de zarzavat cu paine integrale. Pe langa acestea, poti manca legume crude sau calite in unt.

Pareri despre dieta cu enzime

Daca ai urmat si tu dieta cu enzime, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membrii ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *