Tratament naturist pentru durerile de spate

Una dintre cele mai intalnite probleme de sanatate este durerea de spate. Potrivit unor studii, aceasta poate fi tratata eficient cu ajutorul unor metode naturale ce ne tin departe de efectele secundare ale medicamentelor.

Persoanele care se confrunta cu astfel de dureri apeleaza cel mai des la medicamentele analgezice, dar ele ofera doar o rezolvare de moment, fara a trata cauza neplacerii.

Dureri de spate tratament naturist
Dureri de spate tratament naturist

Recomandari zilnice

Pentru a preintampina o asemenea problema, poti lua cateva masuri simple. In primul rand, atunci cand te ridici din pat dimineata, nu te grabi. Intinde-ti mainile, picioarele si spatele, fara a face brusc aceste gesturi.

Este recomandat sa faci o plimbare usoara in fiecare zi, perioada petrecuta in pat duce la scaderea fluxului de sange care ajunge la coloana vertebrala.

O alta metoda eficienta este yoga. Cercetatorii de la Universitatea din Boston, SUA, afirma ca yoga poate avea o eficacitate mai mare decat tratamentul standard, in reducerea durerilor cronice.

Studiul expertilor americani a fost publicat in revista „Alternative Therapies in Health and Medicine”. Chrystle Fielder, autoarea cartii „The Complete Idiot’s Guide to Natural Remedies”, ofera cateva sfaturi pentru tratarea acestei afectiuni pe cale naturala:

Mancarea sanatoasa

Alimentatia este intotdeauna importanta, in special atunci cand o persoana este bolnava. Mancarea sanatoasa si naturala ofera organismului ceea ce este necesar pentru o regenerare completa si eficienta. Poate preveni leziunile si ajuta la reducerea riscului de aparitie a durerilor.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *