Trucuri care iti cresc metabolismul

Iarna a trecut, iar primavara aceasta ai nevoie de putin efort ca sa-ti activezi metabolismul, lenevit din cauza perioadei anotimpului rece.

Iata cateva trucuri care sa activeze metabolismul sunt binevenite.

Cresterea metabolsimului
Cresterea metabolsimului

Cresterea metabolismului – 5-6 gustari mici pe zi

Trucul 1: incearca sa mananci 5-6 gustari mici pe zi formate din surse de proteine sanatoase, fara grasimi. Cele mai bune solutii: una doua lingurite de branza degresata, o bucatica de carne de pui, o lingurita de unt de arahide, o bucata de peste fiert sau la gratar, o lingura, doua de fasole boabe, facute pasta sau mancare scazuta, un iaurt mic.

Te vor energiza si te vor ajuta sa slabesti.

Cresterea metabolismului – Ceaiul verde

Trucul 2: bea ceai verde simplu, fara zahar, fara lapte. Doua cesti pe zi este formula ideala. Expertii sunt de parere ca dupa o ceasca de ceai metabolismul se activeaza cu 10%.

Trucul 3: poti folosi capsule cu ceai verde. Sunt foarte eficiente, dar numai daca ai acordul medicului.

Cresterea metabolismului – Exercitiile fizice

Trucul 4: schimba-ti setul de exercitii pe care le faci la sala. Este bine sa faci miscare, dar monotonia plictiseste pana si metabolismul.

Cresterea metabolismului – Pestele gras

Trucul 5: doua portii de peste gras pe saptamana sunt ideale pentru a-ti activa metabolismul. Peste gras nu inseamna numai somon. Peste gras inseamna si sardine, pastrav, hering si scrumbie.

Cresterea metabolismului – Carbohidratii

Trucul 6: limiteaza la minimum consumul de carbohidrati. In cazul nu poti macar elimina carbohidratii rafinati de genul faina alba si orez alb. Alege variantele integrale.

Cresterea metabolismului – Uleiul de masline

Trucul 7: foloseste ulei de masline. Regula ideala spune ca ai nevoie de o lingura de ulei de masline la fiecare masa principala.

Cresterea metabolismului – Apa cu lamaie

Trucul 8: Bea apa cu lamaie. Aceasta combinatie este un adevarat energizant natural care stimuleaza metabolismul. Si evident: bea apa!

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *