Silueta perfecta cu spaghetele japoneze care au doar 10 calorii

O noua marca japoneza de spaghete, numita Zero Noodles, ajuta la arderea kilogramelor in exces, dand celui care le consuma senzatia de satietate si, in acelasi timp, fiind dietetice.

Aceste spaghete contin doar 10 calorii la 200 grame, iar asta se traduce prin faptul ca, oricat de mari ar fi portiile, efectul lor asupra greutatii corpului nostru este nul.

Spaghete japoneze pentru slabit
Spaghete japoneze pentru slabit

Spaghetele produse in Japonia sunt compuse din 96% apa, restul compozitiei fiind format dintr-o planta numita „Limba dracului”.

Producatorii japonezi sustin ca pot micsora continutul caloric al unui aliment cu 500%, fara a inlatura efectul nutritiv al acestora.

Planta denumita „Limba dracului” stabilizeaza nivelul de zahar din sange, elimina senzatia de foame si previne supraalimentarea, sustin nutritionistii.

Astfel, persoanele care decid sa slabeasca cu ajutorul noilor spaghete nu trebuie sa scoata din alimentatie consumul altor nutrienti.

Zece calorii sunt foarte putin, in conditiile in care un om trebuie sa asimileze cel putin 600 calorii pe zi, chiar si in cazul dietelor stricte, sustin nutritionistii.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *