Metode de a intari sistemul imunitar

Felul in care avem grija de organismul nostru poate face diferenta intre a avea o viata sanatoasa si indelungata sau una plina de griji si probleme de sanatate.

Nutritionistii spun ca este recomandat sa nu mai consumi alimente precum grau, gluten, soia, lactate, alimentele procesate si prajite, dar si orice fel de alimente modificate genetic. Portalul Care2.com scrie ca este bine sa ai zilnic un regim sanatos care sa se bazeze doar pe alimente organice.

Intarirea sistemului imunitar
Intarirea sistemului imunitar

Unele dintre aceste alimente nu sunt inflamatorii in starea lor naturala bruta, neprelucrata, insa odata ce sunt rafinate industrial pot sa capete acest potential. Este indicat sa eviti sa mananci zahar, indulcitori, grasimile trans si uleiurile hidrogenate precum uleiul vegetal. Nu bea foarte multa cafea si nici nu depasi o anumita cantitate de alcool zilnic, spun specialistii.

Mananca cat mai multe alimente alcaline!

Incearca sa mananci in fiecare zi alimente bogate in grasimi sanatoase: nucile de cocos, avocado, sursele de omega-3, uleiul de masline, nucile obisnuite, semintele, si probioticele. Apeleaza la un filtru de osmoza inversa pentru a indeparta din apa potabila fluorul, toxinele, si metalele grele.

Pune baza mai mare pe alimentele alcaline, care pot sa iti ajute corpul reducand aportul de sodiu si cresc aportul de potasiu. Daca vrei sa scapi de toxine, atunci este recomandat sa utilizezi radacina de brusture, cea de papadie, armurariu, sfecla, anghinare de Ierusalim, usturoi, curcuma sau curcumina.

Care2.com mai anunta ca daca faci o cura de detoxifiere a ficatului, este bine sa nu lipseasca niciodata ornitina si nici iodul Lugol, foarte eficient in reglarea metabolismului. Consuma suc de morcovi si mere verzi pentru circa 7 zile, asa incat sa diminuezi dimensiunile calculilor biliari si sa previi dislocarea acestora. Incearca sa consumi o lingura de ulei de masline crud in amestec cu suc de lamaie in fiecare dimineata.

Daca vrei sa folosesti anumite plante medicinale detoxifiante pentru rinichi, tine cont ca trebuie sa apelezi la coada-calului, ghimbirul, solidago si ciresele negre. Foloseste cu incredere vitamina B-6, apa calda cu lamaie, magneziu, sucul de afine, otetul de mere si sarea pentru baie Epsom.

Care2.com recomanda sa eviti pe cat posibil pesticidele, deoarece provoaca insuficienta renala. Pentru a scapa de metalele grele acumulate in corpul tau, mananca coriandru, chlorella, varza, ceapa si usturoi!

Trebuie spus ca si coacazele indiene sau Triphala sunt foarte eficiente pentru curatarea colonului, iar clismele cu cafea sunt foarte indicate, mai ales ca acestea vizeaza atat curatarea colonului, cat si cea a ficatului.

Este bine sa consumi apa distilata, fara fluor, sau apa de aloe vera, si sa ai parte de o dieta pe baza de plante organice, chefir din lapte de cocos, ghimbir, usturoi, fenicul, argila bentonita sau carbune activ pentru a capta si elimina mai usor toxinele.

Ca sa scapi de metalele grele acumulate in corpul tau, de-a lungul timpului, este bine sa mananci coriandru, chlorella si alimentele cu continut mare de sulf, asa cum sunt ceapa, usturoiul si varza de Bruxelles.

Nu uita sa eviti vaccinarile inutile, deoarece o mare parte dintre ele au un continut crescut de metale grele. Trebuie spus ca mercurul este o neurotoxina puternica, care poate cauza mai multe afectiuni autoimune, tulburari de dispozitie, si degradare mentala.

Produsele cosmetice, machiajul, deodorantele si parfumurile contin parabeni si substante perturbatoare pentru corp

Daca ai paraziti intestinali, atunci mananc alimente precum pelinul, nucul negru, cuisoarele, scortisoara, usturoiul, uleiul de cocos si argila bentonita. Incearca sa consumi cafea organica si apa distilata pura, apoi intinde-te in pat pe partea dreapta a corpului timp de 10-20 de minute.

Daca vrei sa iti pui in functiune sistemul limfatic, se recomanda sa duci o viata activa, sa mergi pe jos cat mai mult in fiecare zi si sa practici yoga. Tine cont de faptul ca produsele cosmetice, machiajul, deodorantele si parfumurile contin parabeni, BHT sau alte substante perturbatoare pentru sistemul endocrin ce pot cauza dezechilibre hormonale.

Fa bai de sare Epsom si fa cat mai multa miscare pentru a imbunatati circulatia limfei si a incuraja transpiratia. Este recomandat sa inlocuiesti toate produsele cosmetice sintetice cu alternative organice si sa iei suplimente de vitamina D pentru a preveni cancerul de san.

Written by 

2 thoughts on “Metode de a intari sistemul imunitar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *