Sfaturi pentru eliminarea metalelor grele din organism

Cuprins articol:

In corpul uman se pot acumula de-a lungul timpului o multime de compusi chimici si de metale grele care ne pot face multe neplaceri. Ca urmare a poluarii, a unor alimente greu digerabile si chiar si a apei de la robinet, in corp poate fi favorizata acumularea metalelor grele nocive.

Trebuie sa stiti ca metalele grele pot fi eliminate cu ajutorul unor remedii naturale. Dintre acestea, cuprul si fierul sunt cateva dintre metalele necesare organismului, dar daca au concentratii mari, ele au efect toxic.

Metalele grele din organism
Metalele grele din organism

In plus, alte metale, precum plumbul si mercurul, nu numai ca sunt inutile corpului, ci sunt chiar o adevarata otrava metabolica, deoarece in corpul uman se pot acumula la nivelul unor organe precum ficatul si rinichii si pot sa favorizeze producerea unor boli.

Acumularea de aluminiu in organism a fost asociata cu riscul aparitiei unor boli precum maladia Alzheimer.

Trebuie sa stiti ca oboseala accentuata, dificultatile de concentrare si starea generala de rau reprezinta numai cateva dintre semnele prezentei metalelor grele in organism.

Detoxifierea medicala

Specialistii spun ca detoxifierea de metale grele inseamna eliminarea metalelor si substantelor toxice din corp. In medicina, detoxifierea se poate face prin dializa, dar acest lucru este posibil in numar limitat. Cu toate ca unele metale acumulate in mici cantitati au rolul de a ne ajuta organismul, in cantitati mari acestea dauneaza buna functionare a organismului.

De pilda, si vaccinurile reprezinta o sursa de metale grele, aluminiu mai exact, acesta iti este injectat direct in sange si poate provoca probleme neurologice. Corpul uman nu poate elimina de unul singur toate aceste substante nocive si de aceea noi trebuie sa il ajutam.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *