Cum pierzi in greutate preparandu-ti singur suc de broccoli

O metoda de slabit care iti asigura un bun aport de vitamine este cea care foloseste sucul de broccoli si menta si care te ajuta sa pierzi grasimea de pe abdomen. In acest sens, legumele crucifere te pot ajuta foarte bine, chiar daca broccoli nu place tuturor.

Insa, daca vei adauga un pic de suc obtinut din frunze de menta si putin ananas, vei obtine o licoare delicioasa, care va avea un cuvant de spus in intretinerea siluetei tale.

Suc de broccoli pentru slabit
Suc de broccoli pentru slabit

Din punct de vedere al ingredientelor, aveti nevoie de o cana de bucati de ananas, o mana de broccoli, taiat in bucatele mici, un castravete mare, taiat felii, 3 maini de spanac, cateva frunze de menta, o lamaie.

Suc de broccoli pentru slabit – Mod de preparare

Ca si preparare, este bine sa adaugi toate ingredientele in blender, in afara de sucul de lamaie. Trebuie sa le mixezi cat mai bine, apoi sa le torni intr-un pahar si sa adaugi zeama de lamaie dupa gust.

Acest amestec va trebui sa fie consumat in fiecare dimineata pe stomacul gol, dar si la pranz si seara, inainte de a servi masa, iar rezultatele se vor vedea in cateva saptamani de la initierea acestui mod de a scapa de kilogramele acumulate in plus.

Ce combinatii alimentare mai poti face cu broccoli?

Broccoli este totusi o leguma dificil de gatit, iar in cazul in care nu vei stii cum sa il prepari, este posibil sa ii distrugi toate calitatile nutritive. Expertii sustin ca pentru a-si pastra proprietatile, broccoli trebuie gatit la aburi. In cazul in care se adauga hrean sau wasabi, proprietatile sale anti-cancer sunt si mai puternice, relateaza Health24.com.

Profesorul Elizabeth Jeffrey, de la Universitatea Illinois din SUA, spune ca aceste ingrediente adaugate peste broccoli majoreaza absorbtia compusilor activi din leguma in partea superioara a sistemului digestiv, sporindu-i proprietatile.

Nutritionistul mai spune ca si mustarul este o alternativa, in cazul in care hreanul sau wasabi nu sunt la indemana. In cadrul unei cercetari, voluntarii au fost pusi sa consume broccoli gol sau in combinatiile enumerate. In plus, expertii le-au masurat acestora compusii activi din sange, proveniti din broccoli, 30 de minute mai tarziu.

S-a constatat ca in cazul celor care consumasera broccoli in combinatiile indicate, efectele inca se resimteau, iar in plus si alte legume, precum ridichile, varza, mugurii de Bruxelles sau nasturelul au efecte similare. Cercetarile anterioare au aratat ca 3 pana la 5 portii de broccoli pe saptamana protejeaza corpul tau de afectiunile cancerigene.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *