Cum se pot elimina pietrele de la rinichi printr-o metoda inedita

Pietrele la rinichi pot sa creeze foarte multe probleme sanatatii unui om, asa ca va trebui sa va luati masuri din timp pentru a le preintampina aparitia. Trebuie spus ca pietrele la rinichi sau calculii renali se dezvolta din saruri si minerale care sunt transportate de urina.

Cura pentru pietre la rinichi
Cura pentru pietre la rinichi

In clipa cand calculii renali se deplaseaza in tractul urinar pot provoca durere puternica in zona spatelui, abdomenului inferior sau zonei genitale, senzatie intensa de arsura in timpul urinarii, urinare cu sange, ameteli si varsaturi.

Pietrele mai mici nu provoaca simptome in majoritatea cazurilor.

Cura pentru pietre la rinichi

Exista o cura care se poate tine in aceasta situatie si anume cura cu dulceata de ceapa este ideala pentru eliminarea pietrelor de acest fel. Prin urmare, va trebui sa dati prin masina de tocat un kg de ceapa, se amesteca intr-un ceaun cu 400 g zahar si se pune pe foc. In momentul in care va incepe se clocoteasca amestecul, focul se face mic si se deschid geamurile, deoarece mirosul este foarte puternic.

Acest suc care dizolva pietrele la rinichi este foarte util pentru corpul uman. Se va tine dulceata pe foc aproape 3 ore, se amesteca periodic si se strecoara prin sita sau plasa de tantari. Se iau cate 100 g, de patru ori pe zi, la orele 8, 12, 16, 20, inainte de a servi masa. In functie de marimea si amplasarea pietrelor, cura poate sa dureze si 60 de zile.

Pentru femeile care au varsta cuprinsa intre 20 si 60 de ani, riscul de a suferi fracturi, daca au pietre la rinichi, este mai mare cu pana la 52%!

Pe de alta parte, o cercetare efectuata recent arata faptul ca cei care au pietre la rinichi sunt predispuse la fracturi de oase. Potrivit portalului Health24, persoanele cu aceasta afectiune au nevoie de o atentie mai mare in ceea ce priveste protectia sanatatii oaselor.

Concluziile apartin savantilor de la Spitalul de Copii din Philadelphia, SUA.

Expertii sunt de parere ca analizand informatiile de ordin medical de la circa 52.000 de pacienti cu pietre la rinichi si comparandu-le cu cele de la peste 517.000 de persoane fara aceasta problema, s-a constatat ca barbatii cu pietre la rinichi prezinta un risc cu 10% mai mare de fracturi.

In plus, probabilitatea este chiar mai crescuta la subiectii tineri, unde procentul este de 55%.

Pentru reprezentantele sexului frumos, care au varsta cuprinsa intre 20 si 60 de ani, riscul este mai mare cu 17% – 52%, cele mai expuse fiind cele din grupa 30 – 39 de ani. Expertii sustin ca intre pietrele la rinichi si fracturi exista o asociere, nu si o relatie cauza – efect, mai anunta sursa citata.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *