Dieta cu dovlecei si linte – 4 kg in 7 zile

Lintea in combinatie cu dovlecelul reprezinta una din combinatiile perfecte pentru dietele restrictive. Daca dovlecelul este foarte sarac in calorii si are rolul de a impiedica balonarea, lintea este suficienta pentru a oferi energie pentru tot parcursul zilei.

Dieta cu dovlecei si linte – Cat slabesc

Dieta cu dovlecel si linte tine 7 zile si te poate ajuta sa slabesti pana la 4 kg.

Dieta cu dovlecei si linte
Dieta cu dovlecei si linte

Dieta cu dovlecei si linte – Meniu

In prima zi in care urmezi dieta cu dovlecel si linte poti manca un ou fiert tare, cu 2 linguri de cereale si cu putina miere la micul dejun. La pranz vei manca 100 de grame de linte fiarta cu ceapa si cu sos de rosii. Intre pranz si cina poti lua o gustare formata dintr-un mar iar la cina trebuie sa mananci dovlecei gratinati cu verdeata.

In cea de-a 2-a zi, micul dejun va fi format dintr-o felie de paine cu unt si o salata de fructe. Painea trebuie sa fie neagra sau integrala. La pranz vei manca dovlecei umpluti cu orez si bulion, iar la cina 50 de grame de linte cu sos de ceapa. Intre pranz si cina poti lua o gustare constand intr-o banana.

Cea de-a 3-a zi are un mic dejun format din 2 oua fierte tari si 2 rosii. La pranz poti manca o supa de linte si dovlecei, pe care sa o mananci si la cina. Gustarea dintre pranz si cina va consta in 2 portocale.

In cea de-a 4-a zi, la micul dejun vei manca un castravete si o felie de branza fara grasime. Pranzul va fi format din placinte de dovlecei, facute cu faina de orez, putina miere si miez de dovlecei. La cina trebuie sa mananci 50 de grame de linte fiarta. Gustarea va consta in 2 mere.

Cea de-a 5-a zi va avea un mic dejun format dintr-o salata de rosii si lapte batur. La pranz poti manca dovlecei la cuptor cu legume la alegere iar la cina o supa de linte. Gustarea dintre mese poate sa fie dintr-o salata de fructe cu putina branza degresata.

A 6-a zi este ziua in care la micul dejun poti bea un pahar de lapte cu miere si cu o lingura de fulgi de secara. Pranzul va fi format dintr-o supa de dovlecei cu linte iar la cina vei manca 150 de grame de peste fiert cu orez. Gustarea va fi formata dintr-un grapefruit.

In ultima zi a dietei trebuie sa repeti prima zi.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *