Dieta de slabit complexa

Kevin Trudeau, cel care a scris dieta de slabit complexa, spune ca un plan nutritional foarte bun reprezinta, de fapt, un amestec de detoxifieri, pilule, injectii si o lista de alimente organice, care transforma corpul intr-o masinarie de ars grasimi. Kevin spune ca aceasta dieta de slabit poate preveni sau gestiona o sumedenie de boli, cum ar fi cancer, diabet, obezitate, sindromul cronic de oboseala, si asa mai departe.

Dieta de slabit complexa
Dieta de slabit complexa

Dieta de slabit complexa – etape

Precum multe alte diete de slabit, aceasta este formata din 4 stadii. In primul stadiu, trebuie sa se consume, in principal, alimente organice, putandu-se „trisa” o data pe saptamana. Cei care urmeaza dieta de slabit trebuie sa inceapa cu o clisma, curatari ale ficatului si alte proceduri neconventionale pentru a pregati corpul sa piarda in greutate.

Faza 2 reprezinta faza in care se slabeste in greutate si include injectii zilnice de gonadotropina corionica umana (hCG), in fiecare zi, acesta fiind un hormon care se gaseste un urina femeilor insarcinate. Desi este demonstrat ca acest hormon cauzeaza pierderea in greutate, acest tip de tratament nu este admis in unele tari, cum ar fi in Statele Unite ale Americii.

In cea de-a 3-a faza, in care se doreste ameliorarea nivelului de pierdere in greutate, nu se mai injecteaza hCG. Dar, totusi, clismele si alte metode de curatare vor continua sa faca parte din viata dumneavoastra, iar alimentele provin doar de la surse organice.

A 4-a faza este stadiul final de curatare. Acum se vor curata atat rinichii, cat si ficatul, si, totodata, se vor efectua detoxifieri in care se vor elimina parazitii si metalele grele acumulate (mercurul din peste, de exemplu).

Cat slabesc?

A fost demonstrat, din punct de vedere stiintific, ca aceasta dieta de slabit functioneaza. Ea promoveaza o pierdere in greutate de aproximativ 15 – 20 de kilograme in doar 30 de zile, fara a suferi de infometare, pofte de mancare, privare de alimente sau operatii chirurgicale. In plus, nu este necesar sa se efectueze exercitii fizice, desi ele sunt recomandate. Si chiar daca pare o dieta de slabit cu efect temporar, peste 75% dintre cei care au urmat-o au putut sa isi pastreze greutatea la un nivel optim.

Un inceput foarte bun este de a consuma fructe si legume organice, salate, ulei de cocos, apa, si asa mai departe. „Ritualul” incepe cu injectii zilnice, a consuma enzime digestive, dar si unele pilule care curata corpul de anumite substante. Totusi, expertii in nutritie au o vorba: „Daca suna prea bine ca sa fie adevarat, probabil asa este”. Daca, totusi, acest plan nutritional de slabire functioneaza atat de bine, de ce a fost banat in multe state dezvoltate? Majoritatea medicilor in nutritie recomanda ca, inainte de a incepe orice tip de plan nutritional sau dieta de slabit, sa se vorbeasca cu ei pentru a nu risca dezvoltarea anumitor conditii de sanatate.

Alimente permise in dieta de slabit complexa

Nu prea multe. Exista doar o lista scurta de alimente ce pot fi consumate in dieta de slabit complexa. Se promoveaza, indeosebi, efectuarea de exercitii fizice si, de asemeni, somnul.

Iata ce trebuie sa consumi:

  • 8 pahare de apa pe zi
  • Consuma un mic dejun bogat
  • Consuma alimente organice si incearca sa le eviti pe cele de „brand”, deoarece tind sa contina diverse substante pentru a le mari speranta de viata
  • Consuma, in special, ulei virgin si nerafinat de cocos
  • Sa te abtii de la consumul anumitor alimente, chiar daca ti se pare un proces greu de efctuat
  • Consuma, in fiecare zi, o portie mica dintr-un aliment nesanatos, dar care iti place
  • Consuma salate mari la fiecare pranz si cina
  • Nu consuma indulcitori artificiali, aspartam, alimente sau bauturi dietetice, sirop de fructoza, produse fast food, ulei hidrogenat, faina sau zahar alba, coloranti artificiali, ulei de palmier, dextroza, fructoza, izolate de soia, si asa mai departe.
  • Nu manca inainte de ora 6 A.M.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *