Atentie la bauturile dulci in dieta!

Cei care si-au propus sa isi mai diminueze din greutatea corporala, deseori se feresc de dulciuri si de prajituri, insa cu toate acestea continua sa consume bauturi dulci. Aceste persoane prefera sa bea un fresh de fructe, dar aceasta nu intotdeauna reprezinta calea cea mai buna, daca vor sa si slabeasca.

Sucurile dulci in dieta
Sucurile dulci in dieta

Mustul si cola

Nutritionistii sustin ca, de pilda, sucul de struguri contine cantitatea de 270 de calorii intr-un pahar, iar circa 470 de ml de cola au doar 200 de calorii.

Ciocolata cu lapte

O alta bautura des consumata de multi oameni este ciocolata cu lapte. In cazul in care iti place sa consumi o ceasca de ciocolata cu lapte, trebuie sa tii cont de faptul ca circa 240 de ml din bautura contin 254 de calorii.

In plus, aceasta este de multe ori imbuteliata in sticle de peste 250 de ml.

Sucul de portocale

De asemenea, trebuie spus ca in cazul in care va place sa beti suc de portocale, un pahar din aceasta bautura, care are cam 450 de ml contine 258 de calorii. Este o cantitate mult prea consistenta, daca te-ai fi gandit sa tii dieta si sa incerci un astfel de suc care este considerat ca fiind sanatos.

Cate calorii contine un pahar de vin?

O alta bautura, vinul dulce, contine la cantitatea de 2 pahare circa 320 de calorii, asa ca ganditi-va de doua ori inainte sa va distrati prea mult.

Mai mult, un pahar de suc de merisor, care are 450 de ml contine peste 260 de calorii, asa ca o prajitura incepe sa fie din ce in ce mai apetisanta.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *