Ce beneficii aduce mierea pentru pielea ta?

Expertii spun ca mierea poate aduce beneficii pielii.

Iata cateva sfaturi pentru un ten proaspat, curat si sanatos. In toate aceste recomandari mierea este ingredientul principal.

Beneficii miere
Beneficii miere

Spala-ti fata cu miere si vei vedea ca mierea este un bun demachiant, are capacitatea de a scoate toate impuritatile, se clateste rapid si usor si lasa pielea proaspata si curata.

In plus, expertii sustin ca mierea poate fi folosita ca demachiant pentru orice tip de ten, dar este ideala pentru cei care au pielea sensibila.

Masca cu miere

Acizii organici din miere au capacitate de exfoliere blanda, dar si de a hidrata piela.

Potrivit specialistilor, mierea este un excelent antibacterian natural, ceea ce o recomanda pentru tenul cu probleme, iritatii si acnee, scrie ehow.

Cea mai buna masca cu miere. Amesteca o lingura de miere cu o lingurita de bicarbonat de sodiu intr-un bol mic sau in palma. Este bine sa intinzi pasta pe fata usor umezita cu varful degetelor, folosind miscari circulare de masaj. Lasa pasta sa actioneze cateva minute, apoi clateste din abundenta cu apa, te sfatuiesc expertii.

Ideala pentru toate tratamentele este mierea naturala, iar cea de tei si de salcam, precum si cea polifora sunt cele mai bune alegeri.

Potrivit sursei citate, mixul de miere si bicarbonat, in care adaugi o lingura de ulei de masline sau o lingura de suc de lamaie, dupa cum ai parul gras sau uscat, este o foarte buna masca pentru par.

Pentru tenul foarte sensibil foloseste miere pura sau, si mai bine, un sirop de miere facut din miere si sifon. Tine preparatul intr-o sticla ermetica si foloseste-l ca demachiant si vei vedea ca rezultatele vor fi spectaculoase.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *