Dieta Jessica Simpson

La doar cateva luni dupa ce a nascut a doua oara, Jessica Simpson care a avut mereu probleme cu kilogramele in plus, a aparut la evenimentele mondene cu o silueta de invidiat. Ea s-a declarat foarte mandra de noile dimensiuni, mai ales ca dupa prima nastere avea nu mai putin de ninety five de kilograme, o greutate care ar deprima orice femeie. Pentru ca a ramas speedy insarcinata dupa prima nastere, Jessica Simpson a reusit abia acum, dupa a doua nastere, sa scape de kilogramele in plus.

Dieta Jessica Simpson
Dieta Jessica Simpson

Cum a slabit Jessica Simpson 30 de kilograme?

In interviurile acordate, Jessica Simpson a declarat ca, pentru a slabi, s-a concentrat pe exercitiile fizice, a mers de three-4 ori pe saptamana la sala, a facut yoga, a inotat si s-a plimbat in fiecare zi cel putin o ora. De asemenea, si-a regandit dieta la modul cel mai simplu, micsorandu-si semnificativ portiile si scazand cantitatea de carbohidrati.

Dieta Jessica Simpson – Meniul de slabire

In primele 5 zile din regimul de slabire, ea a consumat 3 smoothie-uri pe zi si 2 gustari, dupa care 5 zile a consumat 2 smoothie-uri pe zi, 2 gustari si o masa principala, iar urmatoarele 5 zile a consumat 1 smoothie pe zi cu 2 gustari si 2 mese principale.

Dupa cele 15 zile din regimul drastic de slabire, ea a continuat cu un smoothie in fiecare dimineata, 2-3 gustari si 2 mese principale.

Micul dejun

Un smoothie verde din tot felul de verdeturi si fructe. Preferatul Jessicai Simpson este smoothie-ul de struguri, pere, avocado, spanac, suc de lamaie si iaurt.

Gustare: curcan fiert sau fript cu felii de mere.

Pranz

Un smoothie energizant cu seminte de chia, stevia, espresso, proteine praf. Stevia este o planta dulce, fara calorii, care regleaza nivelul de zahar din sange. Stevia lichida si tablete se gasesc in magazinele naturiste, insa ea nu trebuie consumata in exces. Aceasta planta nu are legatura cu stevia care creste la noi pe care o folosim la ciorbe.

Gustare: o salata de telina si o lingura de unt de arahide.

Cina

O friptura slaba la gratar si o salata verde cu putin ulei de masline.

Gustare: o banana si un iaurt.

Alte alimente din dieta Jessica Simpson

Alte alimente pe care le-a inclus gradual in meniul ei au fost:

  • omleta cu albusuri de ou,
  • pestele fript,
  • ovazul cu lapte de soia neindulcit si fructe de padure,
  • legumele fripte, fierte sau in salate,
  • mult broccoli,
  • migdalele,
  • humusul,
  • taiteii in portii mici cu legume,
  • merele,
  • biscuitii neindulciti din cereale integrale si
  • crevetii.

Pareri despre dieta Jessica Simpson

Daca ai urmat si tu dieta Jessica Simpson, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membri ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *