Memoria Apei – Seminar

Seminar Memoria Apei

Memoria Apei - Seminar
Memoria Apei – Seminar

Dr. Masaru Emoto este binecunoscut la nivel mondial datorită rezultatelor sale uluitoare în cercetările referitoare la cristalizarea apei.

Experienţele sale revelează în mod indubitabil existenţa aspectelor subtile, energetice, precum şi influenţa evidentă pe care gândurile, sentimentele, muzica, imaginile, etc. o pot avea asupra materiei.

Apa este purtătoare de informaţie şi poate fi foarte uşor impresionată, impregnată, cu diferite energii. În experienţele de cristalizare a apei, în mod foarte evident, încărcătura energetică benefică (provenind, de exemplu, de la o rugăciune, sau de la o muzică armonioasă) este obiectivată în cristale simetrice, de forme foarte frumoase.

În caz contrar, dacă apa este încărcată cu energii malefice (provenind, de exemplu, de la un fragment de muzică hard-rock, sau de la dezinfectantele din apa de la robinet), ea nu cristalizează deloc sau cristalizează foarte puţin, în forme dizarmonioase.

Written by 

2 thoughts on “Memoria Apei – Seminar

  1. Aceste povesti fac parte din aceeasi categorie cu horoscopul, astrologia, radiestezia, homeopatia.superstitia, religia… si alte asemenea minciuni.

    1. Cancerul este boala care aduce omul la disperare si atunci  cei loviti se agata de orice informatie pentru a-si putea adauga cateva zile in plus. A nega totul despre apa, mai ales despre cea sfiintita in biserica, inseamna sa fii mare ateu. Numai cei ce n-au fost loviti de aceasta maladie au un comportament arogant. Ar trebui mai bine sa scuipe in san si sa nu mai faca afirmatii aiurea. Daca am deranjat imi cer scuze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *