Written by 

11 thoughts on “Corpul uman 3D

  1. mam gandit la ceva cei care nus pot misca picioarele care sunt paralizati ceva ii blocheaza comnda de la nervul care duce la picior studiati aten si veti gasi raspuns cum ii puteti vindeca de acesta boala fara raspuns totul are un raspuns

    1. este de mare viteza la ce te-ai gandit doar ca ar trebui sa mai pui mana pe gramatica si ortografie si apoi sa scrii comentarii….e un sfat

      1. Sergiu,ai lipsit de la orele de limba romana si la fel ca tine sunt mii de romani care invata limbi straine doar pt.lauda de sine dar uita ca prima trebuie s-o invete bine pe a lor.Dar nu e prea tarziu,cu un pic de perseverenta si studiu vei reusi.Spor la treaba!!!

  2. sergiu, robert are perfecta dreptate, dc vb asa fara rost. Exact totul are o rezolvare, zi-ne si noua care e aceea

  3. Dragi cititori , va pot informa intr-un anumit fel : Oamenii paralizati au o bariera intre articulatii si nervi . Aceste articulatii nu mai ating acel nerv care face ca membrul respectiv sa se miste . O alta cauza ar putea fi neutralizarea nervului , iar in aceasta cauza paralizia este definitiva din pacate .

  4. Cele mai multe paralizii ale membrelor inferioare sunt ca urmare a sectiunii maduvei spinarii -leziuni ireversibile deoarece celula nervoasa nu se mai regenereaza iar nervii spinali odata sectionati nu mai permit transmiterea ,,mesajului'” catre creier sau catre organul efector(muschiul)

  5. Salut tuturor, si bunilor cunoscatori de limba romana, si celorlalti. Parca era un site in care comentam despre sanatate, boala de oase, muschi, ligamente etc. Daca persoana care mai scapa si cate-o balba in limba romana imi da un sfat util, o iert. La TCS, adica terapie craniosacrala, v-ati gandit? Stiu ca acest site se ocupa de medicina alopata, dar zic, pentru cei interesati si de medicina alternativa, ati consultat un kinetoterapeut (vezi RPG – recuperare posturala globala, sau ceva mai bun, eventual!) sau un specialist in TCS? Cele doua medicini, adica Medicina alopata+medicina complementara duc, de cele mai muklte ori, la rezultate notabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *